- The art and science of wine
- Tác giả: Hugh Johnson, James Halliday
- Nhà xuất bản: Hardie Grant Books - Prahan
- Năm xuất bản: 2007
- Số trang:240 p.
- Kích thước:28 cm
- Số đăng ký cá biệt:26221
- ISBN:978-1-55407-247-7
- Mã Dewey:641.22
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Wine and wine making
- Chủ đề: Wine and wine making
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: Presenting the choices facing vintners at every step. The science of maturation is discussed, along with the industry's raging debate over the merits of natural cork, plastic cork and screw cap seals. The book also covers:A year in the vineyard, quantity vs. quality, national attitudes and regional characteristics, mechanization, the chemistry and analysis of wine.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề