- Essentials of roasting, revised : recipes and techniques for delicious oven-cooked meals
- Tác giả: Williams-Sonoma
- Nhà xuất bản: Oxmoor House - China
- Năm xuất bản: 2009
- Số trang:288 p.
- Kích thước:27cm
- Số đăng ký cá biệt:26202
- ISBN:978-0848733001
- Mã Dewey:641.71
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Roasting, cooking
- Chủ đề: Roasting (Cooking)
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: A chestnut-brown turkey with garlic and herbs beneath its crisp skin. A whole striped bass cooked inside a coarse-salt crust. Thick Caribbean-inspired pork chops basted with a tropical blend of lime, brown sugar, and dark rum. Slender fingerling potatoes shiny with olive oil and flecked with fresh herbs. Warm, tart apples spiced with cinnamon and served with a silky crème anglaise. The secrets behind roasting these tantalizing dishes and dozens more can be found in Williams-Sonoma Essentials of Roasting.
Sách cùng chuyên ngành