CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Essentials of roasting, revised : recipes and techniques for delicious oven-cooked meals
  • Tác giả: Williams-Sonoma
  • Nhà xuất bản: Oxmoor House - China
  • Năm xuất bản: 2009
  • Số trang:288 p.
  • Kích thước:27cm
  • Số đăng ký cá biệt:26202
  • ISBN:978-0848733001
  • Mã Dewey:641.71
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Roasting, cooking
  • Chủ đề: Roasting (Cooking)
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: A chestnut-brown turkey with garlic and herbs beneath its crisp skin. A whole striped bass cooked inside a coarse-salt crust. Thick Caribbean-inspired pork chops basted with a tropical blend of lime, brown sugar, and dark rum. Slender fingerling potatoes shiny with olive oil and flecked with fresh herbs. Warm, tart apples spiced with cinnamon and served with a silky crème anglaise. The secrets behind roasting these tantalizing dishes and dozens more can be found in Williams-Sonoma Essentials of Roasting.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề