CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Supervisory skill builders for restaurant and foodservice operations : effective communication: 3rd ed.
  • Nhóm Tác giả: A nonprofit educational foundation
  • Nhà xuất bản: American Hotel & Lodging Educational Institute - United States of America
  • Năm xuất bản: 2008
  • Số trang:40 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26127
  • Mã Dewey:647.95 068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
  • Từ khóa:Supervisory skill builders, restaurant, foodservice operations
  • Chủ đề: Restaurant management & Food service management & Food service & Effective communication
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Overview; How well do you communicate?; Myths of communication; Roadblocks to effective communication; Communicating with a diverse audience; The elements of communication; Nonverbal communication; Verbal communication; Listening; Using communication resources; Using the telephone.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề