CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Supervisory skill builders for restaurant and foodservice operations : leadership: 3th ed.
  • Nhóm Tác giả: A nonprofit educational foundation
  • Nhà xuất bản: American Hotel : Lodging Educational Institute - Orlando
  • Năm xuất bản: 2008
  • Số trang:46 p.
  • Kích thước:27 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26131
  • Mã Dewey:647. 94 068
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
  • Từ khóa:Supervisory skill builders , restaurant, foodservice operations
  • Chủ đề: Restaurant management & Food service management & Food service
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: Overview; How well do you use your leadership skills?; What is leadership?; Traits of leaders; Understanding diversity; The Myths surounding diversity; Influence; Leadership styles; Varying your leadership style; Assertiveness.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề