- Handbook of food factory design
- Tác giả: Christopher G. J. Baker
- Nhà xuất bản: Springer - New York
- Năm xuất bản: 2013
- Số trang:504 p.
- Kích thước:27 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54698
- ISBN: 9781493948840
- Mã Dewey:664.02
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Food, food engineering, food factory design
- Chủ đề: Food engineering
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Part 1: Process considerations; Part 2: Factory infrastructure; Part 3: Utilities and services; Part 4:. Project engineering management.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301433
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.