CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Số trang:169 p.
  • Kích thước:29 cm
  • Số đăng ký cá biệt:17245
  • ISBN:013232542X
  • Mã Dewey:647.95076
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food service management
  • Chủ đề: Food service management
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This workbook was designed to allow students the opportunity to learn foodservice systems management by confronting problem narratives. Students saeech for underlying principles and concepts as they research each problem. Through completing worksheets, consulting reference materials, and group discussions, students leatn the important foodservice and management principles that guide dietitians and foodservice managers' practice.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề