- Student study guide for Understanding earth: 3rd ed. Frank Press, Raymond Siever
- Tác giả: Peter Kresan, Reed Mencke, Robert L Bingham, Frank Press
- Nhà xuất bản: W.H. Freeman - New York
- Năm xuất bản: 2000
- Số trang:320 p.
- Kích thước:28 cm
- Số đăng ký cá biệt:37503
- ISBN:0716741229
- Mã Dewey:550
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
- Từ khóa:Earth sciences
- Chủ đề: Earth science
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: It provides an introduction to physical geology, looking at geological principles and Earth processes.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.