- Concepts and challenges in Earth science : 2nd ed.
- Tác giả: Leonard Bernstein, Martin Schachter, Alan Winkler, Stanley Wolfe
- Nhà xuất bản: Globe Book - New York
- Năm xuất bản: 1986
- Số trang:375 p
- Kích thước:28 cm
- Số đăng ký cá biệt:12314
- ISBN:0-87065-462-4
- Mã Dewey:550
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Tồn kho (03 Quang Trung)
- Ngôn ngữ:Tiếng Anh
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Earth science; Concepts; Challenges
- Chủ đề: Earth science
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: This book contains sixteen major units such as studing in the earth, minerals of the earth, rocks and how they form, wearing down the earth, agents of erosion, building up the earth, the record in the rocks, water, the oceans, the atmosphere, weather and climate, natural resources, astronomy, the sun and its family, motion in the solar system.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.