- Lecture notebook for understanding earth: Third edition
- Tác giả: Frank Press, Raymond Siever
- Nhà xuất bản: W. H. Freeman - New York
- Năm xuất bản: 2000
- Số trang:500 p.
- Kích thước:27 cm
- Số đăng ký cá biệt:37195
- ISBN:0716742918
- Mã Dewey:550
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
- Từ khóa:Earth science
- Chủ đề: Earth science
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: This convenient class time tool contains all of the art from the text in sequence, with ample space for note-taking. Because the Notebook has already done the drawing, students can focus more of their attention on isntructors and the concepts.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.