- Biochemistry : a short course
- Tác giả: John L Tymoczko, Jeremy M Berg, Lubert Stryer
- Nhà xuất bản: Freeman and Company - New York
- Năm xuất bản: 2013
- Số trang:727 p.
- Kích thước:29 cm
- Số đăng ký cá biệt:37486
- ISBN:9781429283601
- Mã Dewey:572
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Biochemistry
- Chủ đề: Công nghệ Sinh học & Biochemistry
- Chuyên ngành: Khoa Dược
- Tóm tắt: Chapter 1: Biochemistry and the Unity of Life Chapter 2: Water, Weak Bonds and Order Out of Chaos; Chapter 3: Amino Acids; Chapter 4: Protein Three-Dimensional Structure; Chapter 5: Techniques in Protein Biochemistry; Chapter 6: Basic Concepts of Enzyme Action; Chapter 7: Kinetics and Regulation; Chapter 8: Mechanisms and Inhibitors; Chapter 9: Hemoglobin, An Allosteric Protein; Chapter 10: Carbohydrates; Chapter 11: Lipids; Chapter 12: Membrane Structure and Function; Chapter 13: Signal Transduction Pathways; Chapter 14: Digestion: Turning a Meal into Cellular Biochemicals; Chapter 15: Metabolism: Basic Concepts and Design; Chapter 16: Glycolysis; Chapter 17: Gluconeogenesis;...
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/316981
Sách cùng chuyên ngành