CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Số trang:584 p.
  • Kích thước:24 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:54756
  • ISBN:9783319374369
  • Mã Dewey:572
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:5/5
  • Từ khóa:Chemistry, biochemistry, milk composition
  • Chủ đề: Biochemistry & Chemistry
  • Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
  • Tóm tắt: 1. Production and Utilization of Milk; 2. Lactose; 3. Milk lipids; 4. Milk proteins; 5. Salts of milk; 6. Vitamins in milk and dairy products; 7. Water in milk and dairy products; 8. Physical properties of milk; 9. Heat-induced changes in milk; 10. Enzymology of milk and milk products; 11. Biologically active compounds in milk; 12. Chemistry and biochemistry of cheese; 13. Chemistry and biochemistry of fermented milk products.
  • Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/143163
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề