- Dairy chemistry and biochemistry
- Tác giả: P. F. Fox, T. Uniacke-Lowe, P. L. H. McSweeney, J. A. O'Mahony
- Phiên bản:2nd ed.
- Nhà xuất bản: Springer - London
- Năm xuất bản: 2015
- Số trang:584 p.
- Kích thước:24 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54756
- ISBN:9783319374369
- Mã Dewey:572
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:5/5
- Từ khóa:Chemistry, biochemistry, milk composition
- Chủ đề: Biochemistry & Chemistry
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: 1. Production and Utilization of Milk; 2. Lactose; 3. Milk lipids; 4. Milk proteins; 5. Salts of milk; 6. Vitamins in milk and dairy products; 7. Water in milk and dairy products; 8. Physical properties of milk; 9. Heat-induced changes in milk; 10. Enzymology of milk and milk products; 11. Biologically active compounds in milk; 12. Chemistry and biochemistry of cheese; 13. Chemistry and biochemistry of fermented milk products.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/143163
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.