CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Quantity food production, planning, and management: 3rd ed.
  • Tác giả: John B. Knight, Lendal H. Kotschevar
  • Nhà xuất bản: Jonh Wiley & Sons - New York
  • Năm xuất bản: 2000
  • Số trang:500 p.
  • Kích thước:24 cm
  • Số đăng ký cá biệt:34285
  • ISBN:9780471333470
  • Mã Dewey:647.95 068
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Hotel management, quantity, planning
  • Chủ đề: Hotel management
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This classic hospitality management text continues to set the standard for planning production, executing culinary technique, and understanding food and beverage management. Chapters are logically organized, and each one discusses a separate element of successful hospitality operations management. With 80 percent of the material revised to address current trends, the Third Edition features new sections on: Employee productivity; total Quality Management; innovative cooking methods and trends; cultural diversity; hazard analysis critical control points (HACCP); industry growth; career opportunities.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề