CSDL sách

Trở về
.jpg
  • The book of yields : accuracy in food costing and purchasing: 8th ed.
  • Tác giả: Francis Talyn Lynch
  • Nhà xuất bản: John Wiley and Sons - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2012
  • Số trang:297 p.
  • Kích thước:31 cm
  • Số đăng ký cá biệt:30577
  • ISBN:9780470197493
  • Mã Dewey:664.07
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food, Weights and measures
  • Chủ đề: Food--Weights and measures—Tables & Food--Analysis – Tables
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: The only product with yield information for more than 1,000 raw food ingredients, The Book of Yields, Eighth Edition is the chef's best resource for planning, costing, and preparing food more quickly and accurately. Now revised and updated in a new edition, this reference features expanded coverage while continuing the unmatched compilation of measurements, including weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields. With helpful worksheets; a clear organisation by food type; and a convenient, durable comb binding.
Sách cùng chuyên ngành