A case study of real situation and solutions to improving the food and beverage service at Sea Place Restaurant Danang
Số trang:
52 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420.91
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2019
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
This graduation paper investigates and analyzes the real situation of the service quality of the Food and Beverage Department at Sea Place restaurant. To carry out this case study I have collected all of the main related information about the restaurant, hotel, etc. from the data of the Food and Beverage Department and the customer’s evaluations of the restaurant through my survey, findings, and observation. Author will also present information about staff, services, organizational structure of the restaurant. Through the discussion about the problem, author would offer some solutions to improve the service quality of the restaurant.
Luận văn liên quan
- Kế toán chi phí sản xuất và tính giá thành sản phẩm tại Công ty cổ phần đầu tư và xây dựng 501
- Kiểm toán khoản mục doanh thu bán hàng và cung cấp dịch vụ tại khách hàng ABC do Công ty TNHH kiểm toán Thái Dương – chi nhánh Miền Trung thực hiện
- Kế toán doanh thu, chi phí và xác định kết quả kinh doanh tại Công ty cổ phần nội thất Hà Lê Nguyễn
- Kế toán thuế GTGT tại Công ty cổ phần nội thất Hà Lê Nguyễn
- Thiết kế robot nâng hàng