CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Raw desserts : mouthwatering recipes for cookies, cakes, pastries, pies, and more
  • Tác giả: Erica Palmcrantz Aziz, Irmela Lilja
  • Nhà xuất bản: Skyhorse - New York
  • Năm xuất bản: 2011
  • Số trang:125 p.
  • Kích thước:28 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26185
  • ISBN:9781616083472
  • Mã Dewey:641.562 2
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Raw desserts
  • Chủ đề: Desserts
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This sequel to Raw Food shows how you can eat sweets every day while providing your body with plenty of nutrition and vitality. Here you’ll find recipes for luscious desserts, cakes, pastries, ice cream, cakes, cookies, and smoothies and other beverages. Enjoy fruit, organic vanilla powder, cocoa, and other unique super-foods in their purest form. How wonderful to be able to share a treat with family and friends that is delicious, healthy, and even good for the environment. All raw food goodies in this book are made with natural, authentic ingredients that are not heated over 42ºC (108ºF), and all the recipes are naturally free of white sugar, gluten, eggs, and lactose.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề