CSDL sách

Trở về
.jpg
  • The food and cooking of Japan & Korea
  • Tác giả: Emi Kazuko, Young Jin Song
  • Nhà xuất bản: Lorenz books - London
  • Năm xuất bản: 2010
  • Số trang:511 p.
  • Kích thước:22 cm
  • Số đăng ký cá biệt:26137
  • ISBN:9780754820543
  • Mã Dewey:641.595 2
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:Food Japan, Coking Korea, Food Korea, Coking Korea
  • Chủ đề: Food and cooking--Janpan & Food and cooking--Korea
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: The very best of the classic Asian cuisine: a guide to ingredients, techniques and 250 recipes shown step by step with 1500 photographs. Features authentic dishes from every region including sushi and sashimi, miso soup, ramen, kimchi, barbecured beef and sweet rice cakes.
Sách cùng chuyên ngành