- Food packaging and shelf life : a practical guide
- Tác giả: Gordon L. Robertson
- Nhà xuất bản: Taylor & Francis - Boca Raton
- Năm xuất bản: 2009
- Số trang:388 p.
- Kích thước:27 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54778
- ISBN:9781420078442
- Mã Dewey:664.09
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food packaging
- Chủ đề: Food packaging
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Food Packaging and Shelf Life: A Practical Guide provides package developers with the information they need to specify just the right amount of protective packaging to maintain food quality and maximize shelf life.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/220852
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề