- Food packaging : principles and practice : 3rd ed.
- Tác giả: Gordon L. Robertson
- Nhà xuất bản: CRC Press - Boca Raton
- Năm xuất bản: 2012
- Số trang:703 p.
- Kích thước:27 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54773
- ISBN:9781439862414
- Mã Dewey:664.09
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Food packaging
- Chủ đề: Food packaging
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Food Packaging: Principles and Practice, Third Edition presents a comprehensive and accessible discussion of food packaging principles and their applications. Integrating concepts from chemistry, microbiology, and engineering, it continues in the tradition of its bestselling predecessors and has been completely revised to include new, updated, and expanded content and provide a detailed overview of contemporary food packaging technologies.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301435
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề