- Postharvest technology and food process engineering
- Tác giả: Amalendu Chakraverty, R. Paul Singh
- Nhà xuất bản: CRC Press - London
- Năm xuất bản: 2014
- Số trang:551 p.
- Kích thước:25 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54716
- ISBN:9781138198852
- Mã Dewey:664.02
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Food crops postharvest technology, postharvest technology, food process engineering
- Chủ đề: Food engineering
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Part 1: Grain properties, drying, and dryers; Part 2: Grain storage; Part 3: Parboiling and milling; Part 4: By-products/biomass utilization; Part 5: Food process engineering.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301452
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.