- Food additives and human health
- Tác giả: Seyed Nabavi, Ana Silva, Monica Loizzo...[et.al]
- Nhà xuất bản: Bentham Books - Singapore
- Năm xuất bản: 2020
- Số trang:336 p.
- Kích thước:25 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54719
- ISBN:9789811446115
- Mã Dewey:664.02
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Food additives
- Chủ đề: Food engineering
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Chapter 1: Historical background of food additives, their advantages and drawbacks; Chapter 2: Human health implications of specific group of food additives; Chapter 3: Anti-browning agents; Chapter 4: Antioxidant food additives; Chapter 5: Antimicrobial agents; Chapter 6: Essential oils …
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301455
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.