CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Butchering, processing and preservation of meat
  • Tác giả: Frank G Ashbrook
  • Nhà xuất bản: Echo Point Books & Media - United States of America
  • Năm xuất bản: 2023
  • Số trang:318 p.
  • Kích thước:23 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:54746
  • ISBN:978-1648372285
  • Mã Dewey:664.8
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Giáo trình
  • Đang rỗi/ Tổng sách:5/5
  • Từ khóa:Preserve, meat, prepare Meat
  • Chủ đề: Food engineering
  • Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
  • Tóm tắt: Frank G. Ashbrook's classic Butchering, Processing and Preservation of Meat remains the gold standard for do-it-yourself meat preparation. Ashbrook's vast knowledge and personal experience as a U.S. Fish & Wildlife Service biologist afforded him an ideal perspective for addressing the meat-related needs of any household. Anyone who prepares meat at home- from farmers to hunters to butchers to homesteaders to survivalists -can benefit from this comprehensive book. This indispensable book includes a thorough bibliography and list of other helpful references, and is a valuable resource for anyone who prepares meat at home.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề