- Introduction to general, organic, and biochemistry : 8th ed.
- Tác giả: Frederick A. Bettelheim, William Henry Brown, Mary K. Campbell, Shawn O. Farrell
- Phiên bản:8th ed.
- Nhà xuất bản: Brooks/Cole Pub Co - Australia
- Năm xuất bản: 2007
- Số trang:928 p.
- Kích thước:29 cm.
- Số đăng ký cá biệt:50181
- ISBN:9780495011972
- Mã Dewey:540
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Biochemistry, chemistry
- Chủ đề: Biochemistry & Organic chemistry & Chemistry
- Chuyên ngành: Khoa Học Tự Nhiên
- Tóm tắt: Contents:1. Matter, energy, and measurement. 2. Atoms. 3. Nuclear energy. 4. Chemical bonds. 5. Chemical reactions. 6. Gases, liquids, and solids. 7. Solutions and colloids. 8. Reaction rates and chemical equilibrium. 8. Acids and bases. 9. Acids and bases. 10. Organic chemistry. 11. Alkanes. 12. Alkenes. 13. Benzene and its derivatives. 14. Alcohols, ethers, and thiols. 15 Chirality: the handedness of molecules. 16. Amines...
Sách cùng chuyên ngành