- Introduction to general, organic, and biochemistry
- Tác giả: Frederick A. Bettelheim, William Henry Brown, Mary K. Campbell, Shawn O. Farrell
- Phiên bản:8th ed.
- Nhà xuất bản: Brooks/Cole Pub Co - Australia
- Năm xuất bản: 2007
- Số trang:928 p.
- Kích thước:29 cm.
- Số đăng ký cá biệt:50181
- ISBN:9780495011972
- Mã Dewey:540
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Biochemistry, chemistry
- Chủ đề: Biochemistry & Organic chemistry & Chemistry
- Chuyên ngành: Khoa Học Tự Nhiên
- Tóm tắt: Contents:1. Matter, energy, and measurement. 2. Atoms. 3. Nuclear energy. 4. Chemical bonds. 5. Chemical reactions. 6. Gases, liquids, and solids. 7. Solutions and colloids. 8. Reaction rates and chemical equilibrium. 8. Acids and bases. 9. Acids and bases. 10. Organic chemistry. 11. Alkanes. 12. Alkenes. 13. Benzene and its derivatives. 14. Alcohols, ethers, and thiols. 15 Chirality: the handedness of molecules. 16. Amines...
Sách cùng chuyên ngành
- Tần số rung động : quyền năng tiến hóa của linh hồn
- The Identification of Dark Matter : Proceedings of the 6th International Workshop, Rhodes, Greece, 11-16 September 2006
- Selected papers of Richard Feynman : with commentary
- Linear and nonlinear parabolic complex equations
- Microscopic chaos, fractals and transport in nonequilibrium statistical mechanics