- Advances in biotechnology of cereals incorporating advances in plant pathology biotechnology of cereals: Volume 34
- Tác giả: P. R. Shewry, P. A. Lazzeri, K.J. Edvards
- Nhà xuất bản: Academic Press - San Diego
- Năm xuất bản: 2005
- Số trang:343 p.
- Kích thước:23 cm
- Số đăng ký cá biệt:37726
- ISBN:9780120059348
- Mã Dewey:580
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Botany, botany research, plant diseases
- Chủ đề: Botany & Plant diseases
- Chuyên ngành: Khoa Dược
- Tóm tắt: It includes explanations of the technologies involved and discusses their applications. It is the only current volume which covers the full range of applications of biotechnology to cereals, thus providing the best available coverage of the topic in a single volume. The chapters it contains on transformation and end use quality are very topical and likely to attract great interest.
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề