- Food and beverage cost control : 5th ed.
- Tác giả: Lea R. Dopson
- Nhà xuất bản: John Wiley - United States of America
- Năm xuất bản: 2011
- Số trang:544 p.
- Kích thước:24 cm
- Số đăng ký cá biệt:32321
- ISBN:9780470251386
- Mã Dewey:647.95068
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Food service; Cost control
- Chủ đề: Food service--Cost control
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: This text provides the necessary foundation in accounting, marketing, and legal issues, as well as foodservice, production, and sanitation. It also offers practical pedagogical tools, including chapter overviews, outlines, highlights, feature boxes, problems, Web links, technology tools, and key terms and concepts.