- Catering management handbook : the complete guide to hotel, restaurant and outside catering
- Tác giả: Judy Ridgway, Brian Ridgway
- Nhà xuất bản: Kogan page - London
- Năm xuất bản: 1994
- Số trang:246 p.
- Kích thước:24 cm.
- Số đăng ký cá biệt:32072
- ISBN:0749409452
- Mã Dewey:642.4
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Tồn kho (03 Quang Trung)
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Catering management
- Chủ đề: Catering management & Quản trị Du lịch Nhà hàng--Khách sạn
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: The many contributor offer information and advice on various topics; the contents cover in detail: Setting up, financial accounts and budgetary control, legal requirements, line management, sale, marketing and public relations,...