An investigation into the real situation and some solutions to improving the service quality of the food and beverage department at Vinpearl luxury Danang
Số trang:
69 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 209 Phan Thanh
Năm xuất bản:
2018
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
Tourism
&
Serving progress of food
Tóm tắt:
This graduation paper aims to investigate the real situation and provides some practical suggestions to bettering the service quality of the Food and Beverage Department. This small-scale case of study sought to identify real problems, as well as mistakes, and weakness by doing some research, observing, making a survey and working in real life. Base on which, I could show clearly the main limitations in the service quality of the resort, its staffers, or the management etc. that Vinpearl is facing with and put forth some solutions to improving their quality.
Luận văn liên quan
- Hoàn thiện công tác quản trị kênh phân phối dịch vụ viễn thông tại Chi nhánh bưu chính viettel Đà Nẵng
- Xây dựng website bán điện thoại trên nền ReactJS
- Thực trạng và giải pháp thúc đẩy xuất khẩu sợi tại Tổng Công ty cổ phần dệt may Hòa Thọ sang thị trường EU
- Giải pháp thúc đẩy xuất khẩu sản phẩm cao su tại Công ty cổ phần cao su Đà Nẵng
- An analysis of the suggested translation of chapter 2 from the book "make it stick: the science of successful learning " by Peter C. Brown, Mark A. Mcdaniel and Henry l. Roediger III, 2014