- Garde manger
- Nhóm Tác giả: The Culinary Institute of America
- Nhà xuất bản: John Wiley & Sons - Hoboken
- Năm xuất bản: 2008
- Số trang:666 p
- Kích thước:28 cm
- Số đăng ký cá biệt:26180
- ISBN:978-0-470-05590-8
- Mã Dewey:641.79
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Cold dishes
- Chủ đề: Cold dishes (Cooking)
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: This definitive guide has been thoroughly revised to reflect the latest garde manger trends, techniques, and flavors, including new information on topics such as brining ratios, fermented sausages, micro greens, artisanal American cheeses, tapas menus, "action" buffet stations, and ice carving. With over 540 recipes, including 100 created new for this edition, and more than 340 all-new photographs illustrating step-by-step techniques and finished dishes.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/325325