- The blue chair jam cookbook
- Tác giả: Rachel Saunders
- Nhà xuất bản: Andrews McMeel Pub - Kansas City
- Năm xuất bản: 2010
- Số trang:372 p.
- Kích thước:30 cm
- Số đăng ký cá biệt:26165
- ISBN:978-0-7407-9143-7
- Mã Dewey:641.4
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Jam cookbook
- Chủ đề: Food preservation and storage
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: Offering more than 100 original jam, jelly, and marmalade recipes, master jam artisan Rachel Saunders shares all of her technical preserving knowledge, as well as her unique jam maker's perspective on fruit.