- Water quality control: Handbook: 2nd ed.
- Tác giả: E. Roberts Alley
- Nhà xuất bản: McGraw-Hill - New York
- Năm xuất bản: 2007
- Số trang:[800 p.]
- Kích thước:24 cm
- Số đăng ký cá biệt:25491
- ISBN:9780071467605
- Mã Dewey:363.7 394
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Water quality, handbook
- Chủ đề: Water quality management
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Wastewater treatment professionals can turn to the updated this edition of Water quality control handbook for cutting-edge information on designing and operating systems used to treat wastewater from industrial and domestic sources. This state-of-the-art guide explores design innovations, equipment selection, treatment processes, new regulations, and operating methods for achieving peak performance in all kinds of wastewater treatment facilities.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề