- Water quality : characteristics, modeling, modification
- Tác giả: George Tchobanoglous, Edward D. Schroeder
- Nhà xuất bản: Addison - Wesley - Sydney
- Năm xuất bản: 1987
- Số trang:768 p.
- Kích thước:27 cm
- Số đăng ký cá biệt:25488
- ISBN:0201054337
- Mã Dewey:363.7 394
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Water quality, characteristics, modeling, modification
- Chủ đề: Water quality
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Part 1: Water quantity and quality; Part 2: Analytical methods for water quality management; Part 3: Modeling water quality in the environment; Part 4: Modification of water quality.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề