CSDL sách

Trở về
.jpg
  • Food chemistry : a laboratory manual : 2nd ed.
  • Tác giả: Dennis D. Miller, C. K. Yeung
  • Phiên bản:2nd ed.
  • Nhà xuất bản: Wiley - United States of America
  • Năm xuất bản: 2022
  • Số trang:200 p.
  • Kích thước:27 cm.
  • Số đăng ký cá biệt:55092
  • ISBN:9780470639313
  • Mã Dewey:664.07
  • Đơn giá:0
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
  • Đang rỗi/ Tổng sách:4/4
  • Từ khóa:Food analysis, food composition, laboratory manuals
  • Chủ đề: Food analysis & Food composition
  • Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
  • Tóm tắt: Food chemistry is the study of the chemistry of foods, their deterioration, and the principles underlying the improvement of foods for the consuming public. It is the application of chemistry to the development, processing, packaging, preservation, storage, and distribution of foods and beverages for the purposes of obtaining a safe, economical, and aesthetically pleasing supply of food for people worldwide.
  • Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301432
Sách cùng chuyên ngành
Sách cùng chủ đề