- Introduction to food chemistry
- Tác giả: Vassilis Kontogiorgos
- Nhà xuất bản: Springer - Australia
- Năm xuất bản: 2021
- Số trang:205 p.
- Kích thước:24 cm.
- Số đăng ký cá biệt:54707
- ISBN:9783030856441
- Mã Dewey:664.8
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Chemistry, food, food chemistry
- Chủ đề: Chemistry & Food engineering
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Chapter 1: Water; Chapter 2: Carbohydrates; Chapter 3: Proteins-Enzymes; Chapter 4: Lipids; Chapter 5: Browning reactions; Chapter 6: Vitamins – minerals; Chapter 7: Colour chemistry; Chapter 7: Flavour chemistry.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301459
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.