- Food plant engineering systems : 2nd ed.
- Tác giả: Theunis C. Robberts
- Phiên bản:2nd ed.
- Nhà xuất bản: CRC Press - London
- Năm xuất bản: 2013
- Số trang:333 p.
- Số đăng ký cá biệt:54710
- ISBN:978-1-4398-4809-8
- Mã Dewey:664.00682
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Giáo trình
- Đang rỗi/ Tổng sách:3/3
- Từ khóa:Lebensmittelindustrie, food processing plants
- Chủ đề: Lebensmittelindustrie & Food processing plants
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Chapter 1: The system approach to lean manufacturing; Chapter 2: Measurements and numbers; Chapter 3: General calculations; Chapter 4; Properties of fluids; Chapter 5: Pumps; Chapter 6: Thermodynamics; Chapter 7: Electrical systems; Chapter 8: Heating systems for processing plants; Chapter 9: Steam generation; Chapter 10: Refrigeration and freezing; Chapter 11: Water and waste systems; Chapter 12: Materials handling; Chapter 13: Manufacturing plant design; Chapter 14: Environmental issues; Chapter 15: Safety.
- Sách điện tử:http://thuvienso.duytan.edu.vn/handle/123456789/301460
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.