- Healthy waters: What every health professional should know about water
- Tác giả: Magee Mike
- Nhà xuất bản: Spencer Books - New York
- Năm xuất bản: 2005
- Số trang:142 p.
- Kích thước:20 cm
- Số đăng ký cá biệt:20518
- ISBN:1-889793-16-7
- Mã Dewey:363.61
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Water supply, healthy waters
- Chủ đề: Natural disasters & Water supply--Health aspects
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Integrated water cycles;The water crisis; Water and health; Water and agriculture; Water and industry; Water and energy; Water and cities; Natural water disasters; Pricing and sharing water; Epilogue.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.
Sách cùng chủ đề