- The essentials of wine with food pairing techniques
- Tác giả: John P. Laloganes
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
- Năm xuất bản: 2010
- Số trang:313 p.
- Kích thước:28 cm
- Số đăng ký cá biệt:17226
- ISBN:0132351722
- Mã Dewey:641.22
- Đơn giá:1
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:wine
- Chủ đề: Wine tasting & Wine and wine making--Analysis
- Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
- Tóm tắt: This textbook offers the following features: Foundational wine information about key wine producing countries, along with the significant appellations and grape varietals; Foundational and advanced wine and food pairing techniques; A detailed chapter on "Wine Management"; Pronunciation guides spread throughout the textbook so that the reader can speak foreign wine terms like a professional; Complete glossary of wine terms with pronunciation.