CSDL sách

Trở về
.jpg
  • The essentials of wine with food pairing techniques
  • Tác giả: John P. Laloganes
  • Nhà xuất bản: Prentice Hall - New Jersey
  • Năm xuất bản: 2010
  • Số trang:313 p.
  • Kích thước:28 cm
  • Số đăng ký cá biệt:17226
  • ISBN:0132351722
  • Mã Dewey:641.22
  • Đơn giá:1
  • Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
  • Ngôn ngữ:English
  • Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
  • Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
  • Từ khóa:wine
  • Chủ đề: Wine tasting & Wine and wine making--Analysis
  • Chuyên ngành: Khoa Du Lịch
  • Tóm tắt: This textbook offers the following features: Foundational wine information about key wine producing countries, along with the significant appellations and grape varietals; Foundational and advanced wine and food pairing techniques; A detailed chapter on "Wine Management"; Pronunciation guides spread throughout the textbook so that the reader can speak foreign wine terms like a professional; Complete glossary of wine terms with pronunciation.
Sách cùng chuyên ngành