- Handbook of plant and crop stress: 2nd ed.
- Tác giả: Mohammad Pessarakli
- Nhà xuất bản: Dekker - New York
- Năm xuất bản: 1999
- Số trang:1254 p.
- Kích thước:25 cm
- Số đăng ký cá biệt:37412
- ISBN:0824719484
- Mã Dewey:571.934
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Crops stress, Plants stress
- Chủ đề: Crops--Effect of stress on
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: It includes information on pH stress, temperature stress, water-deficit conditions, carotenoids and stress, light stress, pollution stress, agrichemical stress, oxidative damage to proteins, UV-B induced stress and abiotic stress tolerance.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.