- Geology and the environment: 5th ed.
- Tác giả: Bernard W. Pipkin, D. D. Strent, Richard Hazlett, Paul Bierman
- Nhà xuất bản: Thomson Brooks/Cole - United States of America
- Năm xuất bản: 2008
- Số trang:505 p.
- Kích thước:28 cm
- Số đăng ký cá biệt:37943
- ISBN:9780495190783
- Mã Dewey:550
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Geology, environment
- Chủ đề: Environmental geology
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Including: Humans, geology and the environment; Getting around in geology; Plate tectonics; Earthquakes and human activities; Volcanoes; Mass weathering, and erosion;..
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.