
- Nutrition guide for clinicians: 2rd ed.
- Nhà xuất bản: PCRM - Canada
- Năm xuất bản: 2009
- Số trang:745 p.
- Kích thước:18 cm
- Số đăng ký cá biệt:37131
- ISBN:9780966408171
- Mã Dewey:613.2
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Chuyên ngành
- Đang rỗi/ Tổng sách:2/2
- Từ khóa:Diet Therapy, diet in disease, nutrition, health
- Chủ đề: Surgical nursing & Nutritional Physiological Phenomena & Y Đa khoa
- Chuyên ngành: Khoa Y
- Tóm tắt: This manual is a comprehensive, portable medical reference that covers nearly one hundred diseases and conditions, including risk factors, diagnoses, and typical treatments. Most importantly, it provides the latest evidence-based information on nutrition's role in prevention and treatment.
Sách cùng chuyên ngành
- What do I do if ...? : how to get out of real-life worst-case scenarios
- Real-life scenarios : a case study perspective on health communication
- Case files. Anesthesiolog
- The language of medicine : 13th ed.
- Clear & simple medical english in dialogues : vocabulary for ESL health care professionals (how to speak english fluently)