- Mixing in coagulation and flocculation
- Tác giả: A Amirtharajah, Mark M Clark, R Rhodes Trussell
- Nhà xuất bản: American Water Works Assn - U.S.A
- Năm xuất bản: 1991
- Số trang:426 p.
- Kích thước:29 cm
- Số đăng ký cá biệt:36935
- ISBN:0898675618
- Mã Dewey:628.162
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:Tồn kho (03 Quang Trung)
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Mixing, Flocculation
- Chủ đề: Water--Purification--Coagulation & Water--Purification--Flocculation & Mixing
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: Chapter 1. Mixing in water treatmnet; Chapter 2. Mixing in liquids; Chapter 3. Turbulences and mixing: modeling effects on chemical reactions; Chapter 4. Residence time distribution; ...
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.