- Essentials of geology : 10th ed.
- Tác giả: Frederick K. Lutgens, Edward J. Tarbuck, Dennis Tasa
- Nhà xuất bản: Prentice Hall - New York
- Năm xuất bản: 2009
- Số trang:528 p.
- Kích thước:29 cm
- Số đăng ký cá biệt:37446
- ISBN:0136003761
- Mã Dewey:550
- Đơn giá:0
- Vị trí lưu trữ:03 Quang Trung
- Ngôn ngữ:English
- Loại tài liệu:Sách Tham Khảo
- Đang rỗi/ Tổng sách:1/1
- Từ khóa:Geology
- Chủ đề: Geology
- Chuyên ngành: Khoa Môi trường & Khoa học Tự nhiên
- Tóm tắt: This edition offers completely updated material and an extensively revised design, yet retains the hallmarks instructors have come to expect from Lutgens and Tarbuck – a student-friendly writing style, outstanding illustrations by Dennis Tasa that are both geologically accurate and visually appealing, and updated coverage of the most recent geologic events.
Sách cùng chuyên ngành
- Methods for developing new food products : an instructional guide : 2nd ed.
- Methods for developing new food products : an instructional guide
- Processing, preservation and product development techniques for fruits and vegetablesans
- Introduction to food engineering : 6th ed.
- Food analysis laboratory manual : 5th ed.