CSDL Luận văn - Luận án

Trở về

An investigation into the real situation and solutions for improving the service quality of Food and Beverage service department at Bistecca Restaurant at New Orient Hotel

Tác giả: Dang Thi Thanh Tam

Giảng viên hướng dẫn: MA. Nguyen Xuan Tich

Số trang: 68 p.
Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại: 420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản: Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản: 2022
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề: English--Tourism
Tóm tắt:

Chapter 1: The introduction is the rationale, aims, scope, method of study, and study’s organization; Chapter 2: The presentation about theoretical background for this graduation paper; Chapter 3: The general information about Bistecca Restaurant; Chapter 4: Analysis and evaluation for the real situation and of the servicing process quality of F&B Department at Bistecca Restaurant; Chapter 5: Difficulties and suggested solutions to improve the F&B service quality at Bistecca Restaurant; Chapter 6: Conclusion and some suggestions to improve the F&B service quality at Bistecca Restaurant.

Luận văn liên quan