An investigation into the real situation and solutions for improving the service quality of Food and Beverage service department at Bistecca Restaurant at New Orient Hotel
Số trang:
68 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2022
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
Chapter 1: The introduction is the rationale, aims, scope, method of study, and study’s organization; Chapter 2: The presentation about theoretical background for this graduation paper; Chapter 3: The general information about Bistecca Restaurant; Chapter 4: Analysis and evaluation for the real situation and of the servicing process quality of F&B Department at Bistecca Restaurant; Chapter 5: Difficulties and suggested solutions to improve the F&B service quality at Bistecca Restaurant; Chapter 6: Conclusion and some suggestions to improve the F&B service quality at Bistecca Restaurant.
Luận văn liên quan
- Hệ thống phân loại sản phẩm theo màu
- A study to identify factors affecting customer intention to use credit card at orient commercial joint stock bank - Nam Da Nang transaction office
- Giải pháp nâng cao hiệu quả sử dụng vốn lưu động tại Công ty cổ phần thương mại, tư vấn và xây dựng Vĩnh Hưng
- Giải pháp marketing nhằm thu hút khách du lịch đến lưu trú tại Premier Village Danang resort
- Website tìm kiếm và cho thuê phõng trọ và chung cư tích hợp thanh toán online