An investigation into the real situation and solutions for improving the service quality of Food and Beverage service department at Bistecca Restaurant at New Orient Hotel
Số trang:
68 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2022
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
Chapter 1: The introduction is the rationale, aims, scope, method of study, and study’s organization; Chapter 2: The presentation about theoretical background for this graduation paper; Chapter 3: The general information about Bistecca Restaurant; Chapter 4: Analysis and evaluation for the real situation and of the servicing process quality of F&B Department at Bistecca Restaurant; Chapter 5: Difficulties and suggested solutions to improve the F&B service quality at Bistecca Restaurant; Chapter 6: Conclusion and some suggestions to improve the F&B service quality at Bistecca Restaurant.
Luận văn liên quan
- Phát triển nguồn nhân lực tại Cục Dự trữ Nhà nước khu vực Bình Trị Thiên
- Tạo động lực làm việc cho người lao động tại Công ty Sabeco Bắc Trung Bộ chi nhánh Quảng Bình
- Phát triển sản phẩm du lịch thành phố Hội An, tỉnh Quảng Nam
- Đánh giá thành tích nhân viên tại Khách sạn Mandila Beach Đà Nẵng
- Hoàn thiện công tác quản lý dự án đầu tư xây dựng tại Ban quản lý dự án đầu tư xây dựng – Phát triển quỹ đất huyện Đông Giang, tỉnh Quảng Nam