An investigation into the real situation and some solutions for improving the professionalism of the Food and Beverage department at Furama Resort Da Nang
Số trang:
66 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2022
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
Chapter 1: Introduction of the reason for choosing the topic and research content: objective, scope, method; Chapter 2: Definition of the restaurant and theoretical basis related to service quality of the restaurant; Chapter 3: Introduction of Café Indochine Restaurant, the business situation of the restaurant in the period of 2019 -2021; Chapter 4: Analyzing and evaluating service quality at Café Indochine Restaurant; Chapter 5: Presenting the difficulties and then giving appropriate solutions to overcome to improve the quality of the restaurant and attract customers; Chapter 6: Summary of restaurant service quality research results and solutions for faculty of English of Duy Tan University.
Luận văn liên quan
- Analyzing the current status and proposing solutions to improve economical delivery service - a case study of : Nhat Tin development trading investment joint stock company
- Phân tích các yếu tố ảnh hưởng đến sự hài lòng của khách hàng đối với dịch vụ chuyển phát nhanh - Nghiên cứu trường hợp: Công ty Cổ phần Đầu tư Thương mại Phát triển Nhất Tín - Chi nhánh Đà Nẵng
- Analyzing of factors influencing customer satisfaction with the express delivery service - A case study: Nhat Tin Development Trading Investment Joint Stock Company - Da Nang Branch
- Nghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến mức độ thỏa mãn trong công việc của nhân viên trong Công ty TNHH Khởi Phát
- A study on the factors affecting the level of job satisfaction of employees in Khoi Phat Company Limited