An investigation into the real situation and some solutions for improving the professionalism of the Food and Beverage department at Furama Resort Da Nang
Số trang:
66 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2022
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
Chapter 1: Introduction of the reason for choosing the topic and research content: objective, scope, method; Chapter 2: Definition of the restaurant and theoretical basis related to service quality of the restaurant; Chapter 3: Introduction of Café Indochine Restaurant, the business situation of the restaurant in the period of 2019 -2021; Chapter 4: Analyzing and evaluating service quality at Café Indochine Restaurant; Chapter 5: Presenting the difficulties and then giving appropriate solutions to overcome to improve the quality of the restaurant and attract customers; Chapter 6: Summary of restaurant service quality research results and solutions for faculty of English of Duy Tan University.
Luận văn liên quan
- Đánh giá mức độ hài lòng của khách du lịch nội địa khi sử dụng dịch vụ xe điện du lịch tại thành phố Đà Nẵng
- Đánh giá sự hài lòng của du khách nội địa đối với điểm đến du lịch KDL Bà Nà Hills-Đà Nẵng
- Nghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến quyết định mua sản phẩm mắt kính của khách hàng tại doanh nghiệp tư nhân Khánh Hưng tại Thành phố Đà Nẵng
- Nghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến sự hài lòng của khách hàng khi mua sản phẩm mắt kính tại doanh nghiệp tư nhân Khánh Hưng
- Trang web bán sách kết hợp Recommendation System