An investigation into the real serving the buffet at intercontinental danang sun peninsula resort and solutions to improve its quality
Số trang:
64 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2014
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
His study reports the real situations and the solutions in serving buffet progress at Intercontinental Danang Sun Peninsula Resort. Serving buffet Cbrings resort a plentiful benefit. It is an important role and a deciding factor in F&B Department of the resort. In this study, I would like to emphasize the important role of serving buffet at the resort in general and at Citron restaurant in particular. Basing on the whole progress and real situation of serving buffet, I would love to show the strong points and the weak points of this progress. Gathering all the good and bad points I gave some solutions to improve the serving buffet progress at Intercontinental Danang Sun Peninsula Resort.
Luận văn liên quan
- Nghiên cứu các nhân tố ảnh hưởng đến quyết định mua hàng của khách hàng Thành phố Huế tại Công ty cổ phần Codo Việt Nam
- Hoàn thiện hoạt động marketing online tại Công ty cổ phần Khải Hoàn Net
- Các nhân tố ảnh hưởng đến quyết định sử dụng tour du lịch bà nà của khách hàng nội địa tại Công ty TNHH thương mại và du lịch locatravel
- Hoàn thiện hoạt động marketing truyền thông xã hội tại Công ty TNHH xây dựng Kasai
- Thực trạng hoạt động marketing mix tại Công ty cổ phần lữ hành quốc tế HBC Besttour Vietnam