An investigation into the real serving the buffet at intercontinental danang sun peninsula resort and solutions to improve its quality
Số trang:
64 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2014
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
His study reports the real situations and the solutions in serving buffet progress at Intercontinental Danang Sun Peninsula Resort. Serving buffet Cbrings resort a plentiful benefit. It is an important role and a deciding factor in F&B Department of the resort. In this study, I would like to emphasize the important role of serving buffet at the resort in general and at Citron restaurant in particular. Basing on the whole progress and real situation of serving buffet, I would love to show the strong points and the weak points of this progress. Gathering all the good and bad points I gave some solutions to improve the serving buffet progress at Intercontinental Danang Sun Peninsula Resort.
Luận văn liên quan
- Quản trị rủi ro tín dụng khách hàng cá nhân tại Ngân hàng TMCP Sài Gòn Thương Tín, Chi nhánh Quảng Bình
- Nâng cao chất lượng nguồn nhân lực tại Tỉnh Đoàn Quảng Bình
- Phát triển dịch vụ Ngân hàng bán lẻ tại Ngân hàng thương mại cổ phần Công thương Việt Nam - Chi nhánh Quảng Bình
- Hoàn thiện công tác chăm sóc khách hàng tại Chi nhánh Viettel Quảng Bình
- Analysis of the factors affecting customers’ stock investment decision at Yuanta Securities Viet Nam – Da Nang branch





