An investigation into the serving staff for buffet breakfast at Hoang Anh Gia Lai and suggestions for better service
Số trang:
35 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2014
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
Hotel--Service quality
Tóm tắt:
In this graduation paper, I have focused on searching the work of the service staff in Food and Beverage department at Hoang Anh Gia Lai hotel. In particularly, I researched real status of the Food and Beverage department, and gave some tables for evaluation and analyses to improve service quality of Hoang Anh Gia Lai hotel. Besides, I had some suggestions so as to contribute to the development of this hotel.
Luận văn liên quan
- Thực trạng hoạt động cho vay tiêu dùng của Ngân hàng TMCP Công Thương - Chi nhánh Ngũ Hành Sơn qua 3 năm 2020-2022
- Xây dựng chương trình điều khiển thiết bị trên nền hệ thống nhúng FPGA
- Xây dựng chương trình điều khiển thiết bị trên nền hệ thống nhúng FPGA
- Exploratory study to identify factors affecting customer satisfaction for MX service at TPS solution joint stock company in Da Nang city
- Xây dựng website ban mỹ phẩm hàn quốc & chăm sóc sắc đẹp trực tuyến