An investigation into the real situation and solutions to improving service quality at food and beverage at Hoi an Historic Hotel
Số trang:
66 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2014
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
My graduation paper has three specific objectives. The first is giving some basic theories of hotel business, F&B service in hotel, the process of service and the factors affecting the quality of service of F&B department. The second is the real situation of the service quality at F&B department in Hoi An Historic Hotel. The last is some suggestions to improve the service quality at F & B at Hoi An Historic Hotel.
Luận văn liên quan
- Các nhân tố ảnh hưởng tới hoạt động thu mua nông sản tại Công ty cổ phần chế biến và xuất khẩu nông sản Việt
- Understanding key factors affecting the procurement of agricultural products at Vietnam agricultural processing & export joint stock company : a case study
- Phân tích tình hình tài chính của Công ty kiến trúc và nội thất L&W (2021 - 2023)
- Financial performance analysis of L&W architecture and interior joint stock company (2021 - 2023)
- Phân tích tình hình sử dụng vốn tại Công ty Cổ phần đầu tư xây dựng và thương mại dịch vụ QHB





