CSDL Luận văn - Luận án

Trở về

An investigation into the real situation and solutions to improving service quality at food and beverage at Hoi an Historic Hotel

Tác giả: Nguyen Luong Thuy Quynh

Giảng viên hướng dẫn: Kieu Thi Dong Thanh, M.A

Số trang: 66 p.
Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại: 420
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản: Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản: 2014
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề: English--Tourism
Tóm tắt:

My graduation paper has three specific objectives. The first is giving some basic theories of hotel business, F&B service in hotel, the process of service and the factors affecting the quality of service of F&B department. The second is the real situation of the service quality at F&B department in Hoi An Historic Hotel. The last is some suggestions to improve the service quality at F & B at Hoi An Historic Hotel.

Luận văn liên quan