CSDL Luận văn - Luận án

Trở về

An investigation into the strengths and weaknesses of the food and beverage service at Muong Thanh grand Danang hotel and some suggestion to improving its service quality

Tác giả: Nguyen Thi Hoai Phuong

Giảng viên hướng dẫn: Luong Kim Thu, MA

Số trang: 59 p.
Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại: 420.910
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản: Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản: 2021
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề: English--Tourism
Tóm tắt:

Chapter 1: Introduction; Chapter 2: Theoretical background; Chapter 3: Case decription; Chapter 4: Analysis and evaluation; Chapter 5. Dificultities and solutions; Chapter 6. Conclusion and suggestions.

Luận văn liên quan