CSDL Luận văn - Luận án

Trở về

An investigation into the real situation and some solutions to improving the buffet food service of food and beverage department at belle Maison hotel

Tác giả: Nguyen Thi Anh

Giảng viên hướng dẫn: Doan Thi Dieu Lan

Số trang: 73 p.
Chuyên ngành: Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại: 420.910
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản: Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản: 2020
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề: English--Tourism
Tóm tắt:

Chapter 1. Is theoretical background about hotel business and Food and Beverage Department; Chapter 2. Is case description about the overview and Food and Beverage department at Belle Maison hotel; Chapter 3. Includes analysis and evaluation of the quality of F&B department service and Some Solutions to Improving the Buffet Food Service of Food and Beverage Department at Belle Maison Hotel.

Luận văn liên quan