An investigation into the real situation and some solutions to improving the service quality of food and beverag department at A La Carte Danang Beach Hotel
Số trang:
59 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420.91
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2019
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
Part A is the introduction of the graduation paper including rationale, aims and objectives, scope of the study, method of the study and study’s organization. Part B includes: Chapter I is theoretical background about hotel business and Food and Beverage Department. Chapter II is case description describing the overview of A La Carte Danang Beach hotel. Chapter III includes real situations of the service quality of Food and Beverage Department with the analysis and evaluation. Part C is the suggestions for improving the service quality of F&B Department at A La Carte Danang Beach hotel, and the conclusion.
Luận văn liên quan
- Hệ thống phân loại sản phẩm theo màu
- A study to identify factors affecting customer intention to use credit card at orient commercial joint stock bank - Nam Da Nang transaction office
- Giải pháp nâng cao hiệu quả sử dụng vốn lưu động tại Công ty cổ phần thương mại, tư vấn và xây dựng Vĩnh Hưng
- Giải pháp marketing nhằm thu hút khách du lịch đến lưu trú tại Premier Village Danang resort
- Website tìm kiếm và cho thuê phõng trọ và chung cư tích hợp thanh toán online