An investigation into the real situation and some solutions to improving the service quality of Green House Restaurant at Hyatt Regency Danang Resort
Số trang:
67 p.
Chuyên ngành:
Tiếng Anh Du lịch
Mã phân loại:
420.91
Kiểu tài liệu: Khóa luận Tốt nghiệp
Nhà xuất bản:
Duy Tan University
Nơi lưu trữ: 03 Quang Trung
Năm xuất bản:
2019
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
Chủ đề:
English--Tourism
Tóm tắt:
This case study is carried out based on the theoretical background and the practical data. To obtain the results, author have collected all of the main related information about the restaurant, tourist, etc. from the primary and secondary sources, such as textbooks, the Internet, as well as the data of the Food and Beverage Department at Hyatt Regency Danang Resort and the guests’ evaluations of the restaurant through findings, and observation. Based on this information, author would offer some characteristics of staff, service, organizational structure and tourist resource of the Green House restaurant, then propose some suggestions to improve the service quality of the restaurant.
Luận văn liên quan
- Quản trị rủi ro tín dụng khách hàng cá nhân tại Ngân hàng TMCP Sài Gòn Thương Tín, Chi nhánh Quảng Bình
- Nâng cao chất lượng nguồn nhân lực tại Tỉnh Đoàn Quảng Bình
- Phát triển dịch vụ Ngân hàng bán lẻ tại Ngân hàng thương mại cổ phần Công thương Việt Nam - Chi nhánh Quảng Bình
- Hoàn thiện công tác chăm sóc khách hàng tại Chi nhánh Viettel Quảng Bình
- Analysis of the factors affecting customers’ stock investment decision at Yuanta Securities Viet Nam – Da Nang branch





