An investigation into the real situation and some solutions to improving the technical facilities of food and beverage department at À La Carte Danang Beach Hotel
Tóm tắt:
This paper aims at studying the theoretical and practical issue about an investigation into the real situation, there by finding out the advantages and disadvantages of À La Carte Hotel Da Nang. Especially, this purpose of this study is to propose and to recommend some solutions to improve the technical facilities of food and beverage Department at À La Carte Danang beach Hotel. Besides, I also analyze some neccessary issues about the status of technical facilities as well as the management of technical facilities at the restaurant of À la Carte Hotel. Through this graduation paper, I found that À la Carte Hotel has face to many drawbacks. The technical facilities in the restaurant of the À la Carte Hotel are not really good to ensure the quality of serving customers in the best conditions. As a result, it is necessary that the hotel takes measures to improve this situation.
- Phát triển nguồn nhân lực tại Cục Dự trữ Nhà nước khu vực Bình Trị Thiên
- Tạo động lực làm việc cho người lao động tại Công ty Sabeco Bắc Trung Bộ chi nhánh Quảng Bình
- Phát triển sản phẩm du lịch thành phố Hội An, tỉnh Quảng Nam
- Đánh giá thành tích nhân viên tại Khách sạn Mandila Beach Đà Nẵng
- Hoàn thiện công tác quản lý dự án đầu tư xây dựng tại Ban quản lý dự án đầu tư xây dựng – Phát triển quỹ đất huyện Đông Giang, tỉnh Quảng Nam